Első

 2009.01.18. 17:23

A cím, alcím, leírás mindent elárul, de azért bővebben is elővezetem a blog célját: igyekszem majd minél több zenei feldolgozást bemutatni, természetesen sosem mellőzve az eredetit.

A vélemények általában megoszlanak a feldolgozásokról. Sokak szerint hanyatlik a zeneipar, az adott előadó, együttes, illetve sok esetben a háttérben dolgozó agytröszt nem tud újat kitalálni. "Fogyasztói" oldalról nézve rossz tendencia a régi számokhoz való visszanyúlkálás? Vagy épp ellenkezőleg? Így legalább valamilyen szinten újra előtérbe kerülnek régi kedvencek, és esetleg egy másik korosztálynak is kedvence lehet, még ha más hangzással is? Lehet-e jobb egy feldolgozás az eredetinél, vagy mindig az eredeti győz, már csak azért is, mert eredeti?

Meglátjuk.

Címkék: zene feldolgozás

A bejegyzés trackback címe:

https://eztmarhallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr85885618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása